top of page

Nordic Endurance 1 kontrakterar tävlingsläkare

RM-serien i långloppsracing, Nordic Endurance 1, har kontrakterat en egen tävlingsläkare som kommer finnas på plats antingen själv, eller med sitt stora kontaktnät säkerställa att det kommer finnas en kompetent ersättare på plats, under samtliga deltävlingar 2023.

Läkaren Lars Wangmo har arbetat som ortoped och akutläkare i drygt 40 år. Med uppdrag som idrottsläkare för IFK Värnamo, fotboll, och VGIK, ishockey, under många år. Samt engagerad i Anderstorps Motorbana. Lars är numera pensionär, men fortsatt aktiv inom idrotten och som läkare i sin privata praktik.

– Att ha kontrakterat Lars Wangmo som tävlingsläkare för Nordic Endurance 1 känns riktigt bra. Vi strävar efter att göra så säkra och professionella arrangemang som möjligt, och med en egen läkare på plats under samtliga tävlingar känner vi oss väl förberedda. Med all Lars kunskap och erfarenhet från yrket och idrottsvärlden ska vi kunna utveckla ännu säkrare mästerskapstävlingar för våra förare, team, funktionärer och publik, säger Emil Svensson, promotor för riksmästerskapet Nordic Endurance 1.251 visningar1 kommentar

1 Comment


Tony Grönberg
Tony Grönberg
Sep 13, 2022

Snyggt! Proffsigt ut i fingerspetsarna!

Like
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page