top of page
Handslag

Villkor

Leverans
Vid genomfört köp skickar vi alltid en orderbekräftelse till dig. Villkor för ordern finns i denna orderbekräftelse.

Betalning

Betalning vid köp på race4fun.se sker via samarbetspartner.

Du kan betala med Swish, Paypal, Faktura, som även går att delbetala, betalning med kort (Visa, Mastercard) samt direkt överföring via din internetbank.

 

Ångerrätt & Bytesrätt

Ingen ångerrätt tillämpas på köpt plats till våra event, vid eventuellt förhinder kan dock deltagarplatsen bytas till annat event innevarande år om plats finns på detta event.

För övriga fysiska produkter har du alltid 14 dagars ångerrätt enligt distansavtalslagen. Det innebär att om du har köpt något via race4fun.se så har du rätt att frånträda köpet. För att kunna frånträda ditt köp måste du meddela oss inom 14 dagar från det att du mottagit din vara och snarast på egen bekostnad sända tillbaka din produkt i samma skick du mottagit den. Så snart vi har fått produkten i retur betalar vi tillbaka köpesumman till det konto från vilket inbetalning gjordes. Eventuell fraktavgift och fakturaavgift betalas ej tillbaka. Utbetalning sker inom 30 dagar från att returen kommit Race4fun tillhanda. Ångerrätten gäller endast om varan hålls i väsentligen oförändrat skick.

Tvist

Vid eventuell tvist följer Race4fun  Allmänna Reklamationsnämndens (ARN) rekommendationer.

För mer information om tvistelösning besök Europeiska kommissionens online-plattform för tvistlösning ODR.
 

Reklamation & Garanti
Race4fun arrangerar event som utförs på olika banor som är leverantörer till oss. Vi står för hela eventet i eget namn och Race4fun AB är kundens avtalspart vid köp.

Det kan hända att ett event måste ställas in med kort varsel till följd av anledningar utom arrangörens kontroll, exempelvis p.g.a. dåligt väder, tekniska problem eller för få inbokade deltagare. Vid inställd upplevelse till följd av oförutsedda händelser kommer Race4fun att meddela dig så snart som möjligt, Race4fun ersätter inte och ska inte hållas ansvarig för eventuella merkostnader som kan ha uppkommit som en följd av ett inställt event. Sådana merkostnader innefattar men är inte begränsade till rese- och boendekostnader.

 

Personuppgifter

Personuppgifter hanteras med modern informationsteknik och används av oss för att fullgöra kundrelationen, det vill säga, leverans, kundservice och marknadsföring.

Enligt vår integritetspolicy har du som kund rätt att utan begära ett registerutdrag från oss. Ni kan därefter be oss rätta uppgifter om dem är felaktiga, ofullständiga eller missvisande.

På alla Race4funs event filmas och fotas det på banan, bilar, deltagare samt funktionärer. Genom bokning av event godkänner ni att eventuella bilder och filmer som tas får användas av Race4fun i marknadsföringssyfte.

 

Neka köp

Race4fun förbehåller sig rätten att i vissa fall neka eller ändra en kunds beställning.

Ändringar av villkor

Race4fun förbehåller sig rätten att ändra i dessa villkor. Din beställning omfattas av de köpevillkor som var tillgängliga vid tidpunkten när beställningen gjordes. Med undantag för ändringar som måste göras enligt lag, förordning eller myndighetsbeslut.

Senast uppdaterad: 10 december 2020

Butikspolicyer: Butikspolicyer
bottom of page