top of page
valhalla racing patch2.jpg

Denna recension skriver jag med ett leende på läpparna. Jag har, med rätta, öst beröm över Race4Funs alla fantastiska evenemang under åren. Jag har, med rätta, öst beröm över Race4Funs alla funktionärer, deras bemötande och deras sätt att sprida glädje från första minuten man dyker upp. Jag har också lovordat alla deltagare. Sällan har en så udda samling människor skapat en sån unik stämning både på och utanför banan. Ibland undrar jag om vi alla vet hur priviligierade vi är? Jag lovar i varje fall att njuta av varje tillfälle vi ses framöver. Tack för att vi får komma och hänga med er alla❤️.

team Snaab.jpg

Vi startade 2018 med att köra ett lopp och vi kör fortfarande. För detta passar oss bra för nivån på racingen är rimlig Race4fun har ett bra och enkelt koncept Rolig Racing och underbar gemenskap där alla hjälper varandra i depån Race4Fun gänget gör ett helt underbart jobb för oss som kör. Tack !

Team Snaab

Ekskalle.jpg

Ekskalle Racing vill tacka R4F och alla deltagare för den här fantastiska säsongen. Att under rådande omständigheter, kunnat arrangera alla race, tom fler än planerat är imponerande. Vi har ju fått äran att få vara med er ifrån starten av R4F-eran och följa utvecklingen. Själva hade vi ingen erfarenhet av bilracing sedan tidigare, men nu så har vi fått lite mer erfarenhet med x antal timmar bakom ratten. Bara i år har vi kört 76 timmar minus några timmar i depån 🙂 Just att ha kul är ju va detta går ut på, och det har vi verkligen haft både på banan och i depån. Fått träffa så mycket härliga människor under åren och vi ser verkligen fram emot 2021 och att få träffa er alla igen, gamla som nya i R4F familjen. Från oss alla till er alla, ett GÖTT SKRATT //

Ekskalle Racing 😉

Omdömen: Omdömen
bottom of page