top of page

Coronaanpassad helg!

Som ni förhoppningsvis redan vet har vi krav på munskydd på och runt hela depåområdet. Givetvis finns det undantag vid konsumtion av mat och dryck, men i övrigt kommer vi vara stenhårda med extra kontroller under helgen. Undantag finns om man sitter i sin boplats, eller i sitt transportfordon. Men i övrigt är det munskydd på som gäller.

Kolla filmen nedan för att få instruktioner i hur man använder munskydden.

Vi kommer ha coronazoner i depå/serviceplats. Och vi ska inte, och får inte, samlas i grupp. Alla teamen ska hålla sig på sin serviceplats, men vi har sagt att det ska vara okej att hämta/lämna eventuella verktyg som behöver lånas. Men vid dessa fall, håll avstånd Och det är givetvis mask på som gäller.

Vi har ögonen på oss, och oanmälda externa kontroller kommer göras. Men kan vi genomföra denna tävlingshelg lika bra som premiärtävlingen förra säsongen, så kommer allt gå som en dans, och vi kommer kunna fullfölja hela säsongen precis som förra året.

Dessa åtgärder görs främst för att vi är rädda om er, men givetvis även för att vi vill fortsätta ha roligt på banorna under säsongen.
459 visningar0 kommentarer

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page