top of page

Rally Live sänder alla våra tävlingar


Race4fun är så otroligt glada och stolta att kunna meddela att vi precis gjort klart med Live-sändningarna för alla våra tävlingar 2022.


Det blir ingen mindre än Rally Live, med Maestro Sebastian Bourghardt och hans ständige och underbara vapendragare Uffe Nimbe som kommer att sköta spakarna.

De kommer som vanligt att kommentera, diskutera och briljera med sina kunskaper.


Sebastian Bourghardt är 24 år och kommer från Borås.Han jobbar till vardags med media inom motorsport, bland annat för Svenska Bilsportförbundet. När det gäller Rally så har han koll på det mesta som är värt att känna till.

Med stor professionalitet och en lika stor gnutta humor har Sebastian vunnit både Race4funs och våra teams hjärtan.

Sebastian har faktiskt ett SM-Brons som kartläsare i Rally-sprint 2019.


Uffe Nimbe är mannen de flesta av er stött på i depån. När han inte sitter i studion så gör han snabba live-intervjuer från depån. Hans depåreportage är legendariska och han kallas ofta för Racingens Janne Josefsson av de insatta i motorbranschen.

Med en energi som borde tappas på flaska och med ett hjärta stort som livet, är Uffe älskad av alla och välkomnas utan undantag alltid in bland racingteamen trots att det ibland kan vara rejält stressigt i depån. Han är ett självskrivet inslag hos Race4fun sen starten.


151 visningar0 kommentarer

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page