top of page

God Jul
Vad som än är viktigt. Vad som än är meningsfullt. Vad som än är gör er lyckliga...

vi unnar er att få uppleva detta under denna härliga juletid.

Vi i Race4fun-familjen är tack och lov, väldigt lyckligt lottade. Vi får spendera långa sköna dagar på banor runt om i vårt vackra avlånga land. Vi får träffas och umgås med medförare, nära och kära men framfört allt får vi köra och leka med våra racerbilar.

Detta är något vi ska vara väldigt tacksamma för. Många människor har dessvärre inte samma möjligheter här i livet. Det kan bero på en mängd orsaker, som uppväxt, sjukdom, missbruk eller hemlöshet men det finns såklart alltid en unik story bakom varje ansikte. Tänk bara att det i Sverige 2021 fortfarande finns barn som lever i fattigdom. Barn som inte får uppleva julen på ett sätt som är självklart för oss andra. Vi har utöver det också ett stort antal äldre och sjuka som ofrivilligt tvingas fira jul i ensamhet.

Ibland kan livet faktiskt vara både tufft och ganska orättvist.


Race4fun vill i denna tid av överflöd skänka en tanke till alla de människor som inte har det så lätt just nu. Vi vill uppmana alla er som har möjlighet att försöka sträcka ut en hjälpande hand till era medmänniskor. De behöver oss. De behöver bli sedda. Låt julen vara den inkluderande helg som den borde vara.

Att hjälpa någon annan är den bästa känslan som finns och den dröjer sig kvar och värmer inombords länge för alla parter.


Med det sagt så vill vi önska er alla en riktigt, riktigt....God Jul!

Hoppas att ni får en fantastisk julhelg med god mat och många klappar.

Ta hand om er.

97 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

コメント


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page