top of page

24 timmar i tacksamhetens tecken


Kära deltagare, funktionärer och publik,

Ibland, när man tar ett steg tillbaka och bara njuter av det spektakel som går under namnet Race4fun, så är det lätt att glömma bort vad och vem det är som faktiskt gör Race4fun till Sveriges största och roligaste racing-upplevelse. Man blir helt enkelt fartblind och bortskämd. Man glömmer inte bort det av otacksamhet utan mer för att vi helt enkelt vant oss vid att våra grymma deltagare och funktionärer alltid levererar på högsta nivå. Gång efter gång och lopp efter lopp.


Nu sitter man här efter 24 galna, underbara och fartfyllda timmar på Mantorp Park. Men idag glömmer vi minsann ingenting.

Vi glömmer inte att vi hade femtiosju (57!!!) startande team.

Vi glömmer inte att vi hade tjugofem (25!!!) nya team som startade.

Vi glömmer inte att vi hade trehundratjugo (320!!!) förare som skulle köra i ett och samma lopp.


Om inte alla, inklusive Svenska Bilsportförbundet och alla andra som håller på med Endurance-racing blir imponerade av dessa siffror så vet i alla fall inte jag vad som krävs.


Men mest av allt känner vi som driver Race4fun en enorm tacksamhet för att just ni valt oss som er arrangör. Ni ska veta att vi tar ert förtroende på största allvar. Vi förstår att vi har ett ansvar att leva upp till era förväntningar och vi kommer göra allt i vår makt för att se till så att ni även i fortsättningen serveras arrangemang av högsta klass. Det förtjänar ni.

Våra deltagare är fantastiska. Varje gång vi ses blir vi lika glada att se er. Det känns som ett enda stort kompisgäng som samlas och har kul ihop. Vi kastas mellan många härliga skratt, höga skrik, kärleksfulla utskällningar och förlåtande kramar.


I denna samling har vi såklart också våra hjältar, våra funktionärer som i ur och skur finns där för oss alla. De levererar en produkt proppfylld med kunskap, kompetens och omtanke. Ni är ovärderliga och ger den trygghet som är så viktig för både Race4fun och för våra deltagare.


Tack till er alla i Race4fun-familjen. Ni är helt unikt underbara! .Den 12/12 Kl: 12.12 börjar nästa säsong. Vi längtar redan. Ses vi?


493 visningar2 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

2 則留言


mikaellundsjo
mikaellundsjo
2021年10月19日

Här kommer glada hälsningar från SEMLA Racing, som tog oss i mål efter 24timmar. Det blev en underbar helg på Mantorp. Och vi i teamet firade vår målgång stort (med semlor såklart). - Vi är oerhört tacksamma över möjligheten som vi får tack vare alla er som kämpar i Race4fun. Ni gör ett suveränt arbete, så att Vi kan få köra bil på grymt bra banor under grymt bra arrangemang. -Ni som gör detta möjligt, STORT TACK TILL ER!!! Bifogar fotot efter vår målgång där vi käkar världens godaste fikabröd. 😋 Semlor!!!按讚

liwjab
liwjab
2021年10月19日

Ett Stort gäng Glada/Hjälpsamma & 100% Seriösa Amatörer som får ha KUL i 24-tim. 😊😂 1000-Tack för att Ni finns: //😎

按讚
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page