top of page

sön 02 juni

|

Anderstorp

Race4Fun Scandinavian Raceway Deltävling 2 2:e Juni 2024

Kör 8 timmars långlopp klass 1 eller 2

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Race4Fun Scandinavian Raceway Deltävling 2 2:e Juni 2024
Race4Fun Scandinavian Raceway Deltävling 2 2:e Juni 2024

Tid och plats

02 juni 2024 08:00 – 03 juni 2024 08:00

Anderstorp, Nennesmovägen 20, 334 33 Anderstorp, Sverige

Om evenemanget

Scandinavian Raceway som är en 4 km lång legendarisk bana där några av världens största inom motorsporten har kört. Den byggdes 1968, men den riktiga magin kom inte till banan förrän vi på Race4fun anordnade vår absolut första tävling där 2017. Det är en otroligt snabb bana med ett par rejält skarpa kurvor, och den är oerhört populär hos våra deltagare.

Vi ordnar så du får köra tillsammans med ett brett startfält i en riktig 8-timmars långloppstävling. Du väljer ett av våra två reglementen. Vårt reglemente för ”Klass 1” är motorsportssveriges enklaste reglemente. I korta drag fungerar det så här. Du samlar ett team, ni köper en bil. Eventuella airbags ska demonteras, sen är den startklar. Vill man kanske köra något som är lite mer åt racinghållet, där man får modifiera bilarna mer, väljer man att köra under vårt reglemente ”Klass 2”.

Klass 1 är den perfekta klassen för dig som är nybörjare, eller för företaget som vill få en annorlunda upplevelse. Det är en superenkel skrotbilsklass, där du kör med en standardbil. Köp en bil som är 20 år eller äldre och boka din startplats redan nu.

Klass 2 är för dig som vill köra lite närmare racing. Där ska bilen vara 10 år eller äldre, och bilen får till viss del modifieras.

Biljetter

 • Tillval: Depåbox

  Depåbox

  3 000,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Försäljning avslutad
 • Tillval: Livesänd ombordkamera

  Hyr en egen LIVE Onboard kamera Detta är ett perfekt tillval för er som vill synas mer i live-sändningar. Om ni har en sponsor så kan det vara smart att erbjuda företaget mer tv-tid. Hela utrustningen är enkel att installera och tar endast 5min. Man klämmer fast kameran i buren och kopplar in 12v kabeln till bilens batteri. Sändningen kan följas direkt via app i en telefon eller surfplatta för övriga i teamet, sponsorer eller familj och vänner.

  1 500,00 kr
  Skatt: moms inkluderad
  Slutsåld

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page