top of page

lör 29 okt.

|

Gothia Towers

MotorGalan Parc Fermé 2022 Race4Fun/NE1 & Nordic Time Attack

Race4fun & Nordic Time Attack är tillsammans oerhört stolta över att kunna presentera MotorGalan Parc Fermé! En årlig galakväll där vi träffas och där vi hyllar våra team, våra förare, våra funktionärer och och alla övriga deltagare under en gemensam och magisk kväll.

Registrering är stängd
Se andra evenemang
MotorGalan Parc Fermé 2022 Race4Fun/NE1 & Nordic Time Attack
MotorGalan Parc Fermé 2022 Race4Fun/NE1 & Nordic Time Attack

Tid och plats

29 okt. 2022 19:00 – 30 okt. 2022 01:00

Gothia Towers, Göteborg

Om evenemanget

Hej alla,

Vi har länge haft en önskan om att kunna samla hela vår härliga Racing-familj för en gemensam kväll i racingens tecken. En kväll där vi kan umgås utan våra bilar, hjälmar, overaller, motorer, verktyg eller omgivande bensinångor.

En kväll där vi kan äta och dricka gott, umgås och lära känna varandra utanför depåns intensiva stress och teamens tuffa konkurrens. 

Dessvärre har den långvariga pandemin satt stopp för genomförandet av vår önskan men vi tror och hoppas att vi nu äntligen vågar planera för en mycket speciell kväll.  

Ett EVENT utöver det vanliga. 

Vi känner alla att det minsann är dags nu, och att vi allihop förtjänar en fantastisk kväll fylld av fest, skratt och kamratskap.  

Race4fun & Nordic Time Attack är tillsammans oerhört stolta över att kunna presentera MotorGalan Parc Fermé! 

En årlig galakväll där vi träffas och där vi hyllar våra team, våra förare, våra funktionärer och och alla övriga deltagare under en gemensam och magisk kväll.  

Alla våra team, förare och deltagare från båda organisationerna är självklart inbjudna och välkomna. Det betyder att gala-borden kommer att fyllas med extremt uthålliga Race4fun-hjältar sittandes bredvid supersnabba Nordic Time Attack-piloter.  Det kommer bli ett gyllene tillfälle att diskutera skillnader, styrkor, fördelar eller nackdelar när det gäller uthållighet och hastighet. Kanske kommer kvällen att betyda att nya vänskaper knyts och att nya allianser skapas. 

Vår förhoppning är att alla tar tillfället i akt och anmäler sig till vad vi tror kommer att bli årets motorfest inom Svensk motorsport!  

En kväll som bjuder på mat, dricka, underhållning, prisutdelningar och mycket kärlek.

Välkomna!!

Det här evenemanget har en grupp. Du är välkommen att gå med i gruppen när du anmäler dig till evenemanget.

Biljetter

  • MotorGalan Parc Fermé 2022

    I biljetten ingår, Välkomstbubbel, 3-rätters buffé, 1 öl/vin till maten samt en fartfylld underhållning under kvällen.

    650,00 kr
    Skatt: Moms inkluderad
    Slutsåld

Detta evenemang är slutsålt

Dela detta evenemang

bottom of page