top of page

sön 20 juni

|

Mantorp Park

Mantorp Park

Kör 8 timmars långlopp

Registrering är stängd
Se andra evenemang
Mantorp Park
Mantorp Park

Tid och plats

20 juni 2021 09:00 – 17:00

Mantorp Park, Parisvägen 8, 590 17 Mantorp, Sverige

Om evenemanget

Mantorp Park, kanske en av Europas mest kända motorbanor, där det körs allt från roadracing till topfuel-dragsters. Banan är oerhört snabb och har vissa riktigt härliga partier. Förr var banan 4,1 km lång, men eftersom dom har stängt av en del av banan är den numera 3,1 km.

Vi ordnar så du får köra tillsammans med ett brett startfält i en riktig 8-timmars långloppstävling. Du väljer ett av våra två reglementen. Vårt reglemente för ”Klass 1” är motorsportssveriges enklaste reglemente. I korta drag fungerar det så här. Du samlar ett team, ni köper en bil. Eventuella airbags ska demonteras, sen är den startklar. Vill man kanske köra något som är lite mer åt racinghållet, där man får modifiera bilarna mer, väljer man att köra under vårt reglemente ”Klass 2”.

Klass 1 är den perfekta klassen för dig som är nybörjare, eller för företaget som vill få en annorlunda upplevelse. Det är en superenkel skrotbilsklass, där du kör med en standardbil. Köp en bil som är 20 år eller äldre och boka din startplats redan nu.

Klass 2 är för dig som vill köra lite närmare racing. Där ska bilen vara 10 år eller äldre, och bilen får till viss del modifieras.

Biljetter

  • Klass 2, 20/6 2021

    Välkommen till Mantorp Park Söndagen den 20/6 kör vi klass 2 bilar och deltävling två med start kl 09:00 och målgång kl 17:00

    6 000,00 kr
    Skatt: moms inkluderad
    Försäljning avslutad

Totalt

0,00 kr

Dela detta evenemang

bottom of page