top of page

Race4Fun och NE1 ingår flerårigt mediaavtal med Rally LiveRace4Fun AB, som driver serierna Race4Fun och riksmästerskapsserien Nordic Endurance 1 i långloppsracing, har ingått ett flerårigt mediaavtal med Rally Live. Avtalet säkrar en fortsättning av de populära livesändningarna från både Race4Fun och NE1 över 2023 och kommande säsong.

– Vi ser mycket fram mot att fortsätta vårt långa och framgångsrika samarbete med Rally Live och Sebastian Bourghardt. Sändningarna under året har vart helt fantastiska och gett ett stort värde till våra deltagare, partners och publik. När vi nu fortsätter vår satsning på både Race4Fun och riksmästerskapet Nordic Endurance 1 kommer mediabitarna vara viktiga byggstenar, och med en partner som Rally Live känner vi oss trygga, säger Emil Svensson, promotor för Race4Fun & NE1.


Race4Fun och Rally Live har samarbetat sedan 2018, då Race4Fun gick in som en partner till Rally Lives radiosändningar från bland annat Rally-SM. Från säsongen 2019 utökades samarbetet då Sebastian Bourghardt från Rally Live klev in som speaker i sändningarna från Race4Fun, och till 2022 tog Rally Live över helhetsansvaret för produktionen av livesändningarna.

Sändningarna har under året växt explosionsartat i popularitet, och 24-timmarstävlingen på Mantorp Park i oktober har setts nästan 30 000 gånger på Youtube. Detta kommer nu Rally Live och Race4Fun bygga vidare på under 2023 och kommande säsonger, med högkvalitativa sändningar från både Race4Fun och Nordic Endurance 1.

– Jag är mycket glad att vi fått fortsatt förtroende av Race4Fun och NE1 att jobba med deras livesändningar i flera år framöver. Jag kommer från rallysporten, men har de senaste åren blivit mycket väl mottagen i långloppsfamiljen. Jag ser fram mot att få fortsätta förmedla all häftig racing från banorna i båda serierna tillsammans med min högra hand och reporter Uffe Nimbe, samt vår fantastiska filmare Peter Larsson, säger Sebastian Bourghardt från Rally Live.

Parterna kommer även ingå ett utökat samarbete på press- och marknadssidan, där Sebastian Bourghardt går in och axlar ett övergripande ansvar för båda serierna. Sebastian tar bland annat med sig erfarenhet från att ha jobbat med mediafrågor för Rally-SM och STCC, samt ansvarat för team och förares PR i både Rally-VM och Rallycross-VM.


– Jag ser fram mot att dagligen få jobba med press- och marknadsfrågor för serierna Race4Fun och Nordic Endurance 1. Jag ska försöka dra nytta av all erfarenhet jag samlat på mig under åren för att få ut så mycket långlopp som möjligt till folket, och fortsätta säkerställa Race4Fun AB som en väldigt attraktiv partner inom långloppsracing, säger Sebastian Bourghardt.

– Vi ser fram mot ett utökat samarbete med Sebastian och Rally Live, som vi tror ska lyfta våra redan uppskattade serier till en ännu högre nivå, avslutar Michael Arvidsson, delägare i Race4Fun AB.

122 visningar0 kommentarer

Comments


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page