top of page

Race-Weekend på Sturup Raceway!


Hej alla,

däckröken har knappt hunnit lägga sig förrän det är dags att börja tagga till för nästa race.

Denna gång är det Sturup Raceway, strax utanför Malmö som är vår arena. Här brukar det alltid bli otrolig jämna och spännande race och med tanke på hur väl våra deltagare presterat under tidigare race så finns det ingen anledning att tro att det kommer bli annorlunda denna gång.

Skillnaden mot förra racet på Mantorp Park är att det äntligen är dags för en ny upplaga av Svenska Skrotbilsklassikern.

Vi kommer alltså att leverera 8h-race 2 dagar i rad på Sturup Raceway. Magiskt!


Lördag 10 Juli går startskottet för den tredje Svenska Skrotbilsklassikern och vi förväntar oss att alla ni som vill köra race på motorbana men trott att det bara är rutinerade racer-förare som kan ställa upp ska läsa här.............

Vem som helst kan köra! Kompisgäng, företag, konkurrenter, tjejer eller killar!

Gå in på hemsidan www.race4fun.se och läs vad som krävs. Ni kommer bli förvånade av hur lätt det är. När ni läst klart så anmäl er direkt. Vi vill se er på startlinjen.


Söndag 11 Juli går nästa startskott. Denna gång är det Eontyre Cup som ska köra sin fjärde deltävling. Den sista deltävlingen innan finalen 8 Augusti på Mantorp Park. Ett otroligt vasst startfält har bjudit på riktigt bra racing under våren och försommaren.

Nu ska dessa Team försöka ge sig själva så bra förutsättningar som möjligt för att kunna vara med och fightas om Cup-segern 2021.

Har ni inte anmält ert team är det hög tid, ni andra som inte ska köra....titta förbi och heja lite på teamen som kör och inte minst mingla i depåområdet.


Väl mött på Sturup Raceway, vänner!

205 visningar12 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page