Det närmar sig.... s a k t a

Nu har vi kommit ett par dagar in i 2021, och tävlingspremiären känns oerhört avlägsen. Dels pga ”skiten” som händer runt om oss, och dels på grund av allt de där vita som faller ner från skyn här och där i landet. När vi körde premiären på Knutstorp 24/3 2018 låg det snö runt banan, men det hindrade inte våra tappra deltagare från att bjuda på fantastisk körning under hela dagen. Vi har ju, som alla inom motorsporten vet, Europas bästa förare som kör hos oss. ;-)


I helgen var vi nere på R4F HQ för att städa och rensa lite. Där nere ligger vår Safety och Rescue ligger i vinterdvala just nu. Och vi fick ju inte mindre tävlingsabstinens när vi satte oss i rescue och kände doften av gummi, svettiga raceoveraller och asfalt. Underbart.


Säsongspremiären närmar sig även om det inte känns så, men tills dess måste vi alla hjälpas åt för att få ner smittspridningens landet. Vi sitter alla i samma båt, och det enda sättet att få båten att gå framåt är att samarbeta.


Vad rädda om er, och va rädda om varandra.

//R4F Crew


(Foto från Knutstorp 24/3 2018 av Hampus Carlsson)135 visningar1 kommentar

Senaste inlägg

Visa alla

Ett gott avslut

Race4fun säsong 2020, året som i folkmun kallas ”helvetesåret” är strax över. Vid samma tidpunkt förra året var vi extremt taggade inför Race4funs 8H-tävlingar, men även inför annat smått och gott som

ÄNTLIGEN...

Äntligen har vi kommit fram till startskottet av ett av våra delmål. En ny, tydligare hemsida där vi kan samla allt som rör oss, våra deltagande team och tävlingarna under ett och samma tak. Vi har få

 
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  • YouTube

©2020 av Race4fun AB