top of page

70! Sjuttio Startande Team på Sturup Raceway
Vi är så otroligt stolta och tacksamma över att vara eventarrangörer åt denna fantastiskt underbara skara av motorintresserade människor. Ni har, precis som alla andra på jordklotet brottats och kämpat med denna seglivade pandemi, och ni har gjort det med bravur. Ni har vid alla våra arrangemang uppträtt exemplariskt när det gäller avstånd, hygien och respekt för varandra. Maskerna har suttit som klistrade på era ansikten trots att vi vet hur jobbigt det har varit. Vi har tillsammans satt ribban för hur denna typ av tävlingar ska skötas. Det har vi papper på från Svenska Bilsportsförbundet. Tack för att ni är som ni är.


Utöver detta har vi vid tävling efter tävling tydligt visat vem som är Sveriges Största Långloppsserie. Denna helg är inget undantag.

Det startar alltså minst 70 team på Sturup Raceway i helgen. Wow! Det är en sällan skådad styrkedemonstration som ger eko i hela motorsport-Sverige.

Inget hade varit möjligt utan er deltagare. Ni pushar oss till att hela tiden utvecklas och förbättras. Det är ett samarbete som borgar för framtida succéer.

70 startande team! Boooom!


Tack än en gång...

280 visningar0 kommentarer

תגובות


Inlägg: Blog2_Post
bottom of page