top of page

ÄNTLIGEN...

Äntligen har vi kommit fram till startskottet av ett av våra delmål. En ny, tydligare hemsida där vi kan samla allt som rör oss, våra deltagande team och tävlingarna under ett och samma tak. Vi har fått ett par kängor under åren pga att vi lägger allt fokus just på vår facebooksida. Vi har inte ignorerat det, utan har letat efter en lösning som skulle kunna täcka alla våra behov. Nu har vi hittat det, och vi hoppas att ni gillar det lika mycket som vi. Inne på vår nya sajt kommer alla teamen kunna skapa sin egna grupp, där bilder från bilbyggen och tävlingsdagar kan laddas upp. Hör av er till oss om ni behöver hjälp!


Vi går sakta mot en ny Race4fun-säsong, och vi längtar otroligt mycket till säsongsstarten 2021. Detta är ju oerhört spännande, men samtidigt lite läskigt. Vi trodde inte att säsong 2020 skulle bli av, men vi är oerhört glada att vi lyckades genomföra den, och att ni respekterade alla våra egna restriktioner. Det är endast tillsammans som vi kan komma över denna covid-våg, och vi är helt säkra på att om samhället i stort var lika medvetna som alla oss i R4F-familjen, hade vi med lätthet fått ner siffrorna!


En snabb tillbakablick till 2020 skänker oss många riktigt härliga minnen. Alla team som gör sitt yttersta både på och utanför banan. Värdiga vinnare alla tävlingarna och än mer cupvinnarna.


Vi avrundar genom att hälsa alla välkomna till vår nya sajt. Vi hoppas att vi tillsammans med er kan bygga upp denna plattformen till en mer självklar plats där vi kan samlas.


(OBS! Missa inte vår livesändning på söndag 15:00, kolla in facebookgruppen ”Race4fun Deltagare”)


Va rädda om er där ute!

/R4F Crew


166 visningar0 kommentarer
Inlägg: Blog2_Post
bottom of page