Integritetspolicy


GDPR



Här finner du information om hur vi hanterar personuppgifter inom Race4fun, vilka personuppgifter som det kan gälla samt i vilket syfte som de sparas hos oss.
Vi sparar kontaktuppgifter från kunder som tar kontakt med oss gällande både förfrågningar och bokningar. Förfrågningar och bokningar kan komma in till oss via telefonsamtal, sms, mail, Facebooks mailhantering Messenger eller via kontakt med oss direkt på ett event.
Vi sparar den information som är nödvändig för att vi ska kunna kommunicera med våra kunder och se till att fakturor skickas med rätt uppgifter samt information från intresseavvägning. Det kan vara kontaktuppgifter som namn, telefonnummer, mailadress samt personnummer när det gäller privatperson. Vid kontakt med företag så förekommer även företagsuppgifter för en eventuell fakturering.
Under ett event hanterar vi information om aktuell kund som vi behöver för att kunna genomföra uppdraget med rätt information och uppgifter. Vi hanterar era kontaktuppgifter konfidentiellt och delar givetvis inte den med någon tredje part. Undantag är bokförings- och faktureringsprogrammet Visma SPCS och redovisningsföretaget via Redovisningstjänst Anette Linner AB som har tillgång till de uppgifter som finns i bokföringsprogrammet. Uppgifter i bokföringsprogrammet kommer att sparas enligt bokföringslagen. När uppdraget från kund sedan är slutfört och vi inte känner är behov av informationen längre så kommer uppgifterna efter en tid att raderas.
Även bilder räknas som personuppgifter, godkännande om att dessa får användas och publiceras på tex hemsida och/eller sociala medier görs vid bokningstillfället. Undantag gäller då användare frivilligt publicerat tex bild eller recension på våra sociala medier, och som varje enskild användare har möjlighet att ta bort utan vår inblandning, kan vi komma att exponera dessa på våra kanaler utan att först tillfråga användaren. 
Vi skyddar att ingen obehörig kommer åt personuppgifter via dator, smartphone eller surfplatta genom att ha låsta skärmar där bara Race4fun har tillgång till lösenorden.
Vid borttagande av pappersdokument med personuppgifter används en dokumentförstörare enligt lag.
Övriga uppgifter som etnicitet, religion, hälsa och politisk åskådning är aldrig uppgifter som vi behöver ha.
Vår hemsida använder cookies för att förstå besökarnas beteende och mäta webbplatsens prestanda. En cookie är en liten textfil som lagras på din dator, mobiltelefon eller annan enhet när du besöker en webbplats. Informationen i filen används till exempel för att underlätta användningen av webbplatsen.
Om du inte är bekväm med cookies så kan du ställa in din webbläsare att automatiskt neka lagring av cookies, eller att informera dig när en webbplats begär att få lagra en cookie. Webbläsaren kan oftast också radera tidigare lagrade cookies. Se din webbläsares hjälpsidor för mer information.
Hör av dig till oss om du vill se över dina personuppgifter hos oss eller begära att vi raderar alla uppgifter om dig. Undantag gäller om kontaktuppgifterna behövs för att vi tex ska kunna ta betalt för slutförd tjänst. Av rättsliga skäl kan vi neka att radera personuppgifter om de krävs för en korrekt bokföring.


Copyright © 2018 Race4fun AB